In Wieringerwerf kun je goedkoop eten bestellen bij 2 restaurants zoals Julia's Eethuis ,Montana Pizzeria of dankzij verschillende acties, kortingen, aanbiedingen en andere voordelen, om zodoende lekker én voordelig eten te laten bezorgen! Zo heb je bij Julia's Eethuis nu op pizzadag: een pizza salami, prosciutto, cappricciosa, shoarma of d�ner in combinatie met cola of fanta voor maar €8,-, maar er zijn ook aanbiedingen zoals: pizzadag, woensdag spareribsdag en .
Via Smakelijk-Eten.nl vind je een overzicht van alle aanbiedingen, acties & kortingen in Wieringerwerf en natuurlijk Smakelijk Eten bestellen in Wieringerwerf!

Acties, aanbiedingen, voordeel en korting in Wieringerwerf
ACTIE
Eten bestellen - Julia
Pizzadag!

Nu op pizzadag: een pizza salami, prosciutto, cappricciosa, shoarma of d�ner in combinatie met cola of fanta voor maar €8,-!

Pizzadag!

Alle pizza's (met uitzondering van Julia's pizza, pizza Den Oever en pizza gerookte zalm) met een blikje cola, fanta of sprite naar keuze voor maar €8.00!!

Actie bestellen ➨
ACTIE
Eten bestellen - Montana Pizzeria
Woensdag spareribsdag!

Alle spareribs nu voor maar €11! Met gratis frisdrank! (keuze uit cola, fanta of sprite, dit dient u aan te geven in het opmerkingenveld)

Dinsdag pizzadag!

Alle pizza's nu voor maar €8! Met gratis frisdrank! (keuze uit cola, fanta of sprite, dit dient u aan te geven in het opmerkingenveld)

Donderdag schoteldag!

Nu de d�ner kebab, kipd�ner of shoarma schotel voor maar €9,50! Met gratis frisdrank! (keuze uit cola, fanta of sprite, dit dient u aan te geven in het opmerkingenveld)

Actie bestellen ➨

Eten bestellen in Wieringerwerf

Zit er geen interessante aanbieding, actie of leuke korting voor je tussen? Bekijk hieronder alle restaurants in Wieringerwerf

Eten bestellen bij Julia's Eethuis

Julia's Eethuis

Sternstraat - Wieringerwerf

Bezorgkosten

€ 1,50

€ 5,00

Minimum

€ 0,00

BESTELLEN

Eten bestellen bij Maaltijdservice HAP

Maaltijdservice HAP

Fazantstraat - Wieringerwerf

Bezorgkosten

€ 3,50

Minimum

€ 7,50

BESTELLEN

Meer restaurants in Wieringerwerf

Eten bestellen